Post by pestslusagitib on Feb 21, 2022 8:12:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
Túl kemény, hogy órákat kell töltenünk egyetlen ugrásért? És ha animált vagy, akkor elromlik a telefon, ne töltsd le ezt a pschyco játékot
Nagyon szerettem ezt a játékot, vettem egy vaskardot, és a pusztaságon voltam, amikor egy nap belemegyek a játékba, és ahelyett, hogy kimondanám a nevemet és a pusztaságomat, 27. szint vagy valami ehhez hasonló, azt írta, hogy játékos, cairnwood valley, level 1, 20 éve játszottam utoljára, amikor éppen tegnap játszottam. Amikor rákattintok a lejátszásra, csak 3 pont jelenik meg, és soha nem töltődik be. Szóval haladni fog, és még a mentésemet sem tudom lejátszani. Rendkívül csalódott vagyok, mivel ez szórakoztató volt, de nagyon nehéz is, és nem akarom újra megtenni
Ez a játék szó szerint szívás és sok bugot tartalmaz, pedig azt írta a játékban, hogy "itt semmi sem hiba" vagy valami hasonló
43%-nál milyen fegyvert kéne vegyek, hogy tovább jussak? Már vettem 300-ért egy páncélt, de nem ér semmit!
Korábban játszottam ezzel a játékkal, és eltávolítottam, mert nagyon nehézkes volt a következő szintre jutni, és most újra szeretném telepíteni, hogy újra megpróbáljam, és elérjem azt, amit korábban nem tudtam. Ez egy nagyon szép játék, és szeretném megköszönni a barátomnak, hogy ajánlotta ezt a játékot nekem 🙂
Ez egy szép játék, de nincs irányjelző tábla, miután törölte a szintet, hová menne
Jo jarek lenne ha hosszu kenne a fejezet vagy adjanak egy masi reszet ki!
Minden nagyszerű, amióta felfedeztem. A kezelőszervek jók, csakúgy, mint a tartalom, de értékelnék még néhány zeneszámot, mivel azok ismétlődőek lehetnek, bár fülbemászóak, ez még nagyobb élményt nyújtana. Folytassák a nagyszerű munkát srácok.
Swordigo Adventure nkn
Maps for Minecraft PE கருவிகள் pzb
A valaha volt legjobb játék A 2,3,4 ütés nagyon nehéz, de én legyőzöm őket, így szükséged van néhány tippre és trükkre, hogy legyőzd őket
Csodálatos játék, abszolút szeretem, de az egyetlen dolog, amit nem szeretek benne, az az, hogy bár ez egy mobil játék, nagyon örülnék, ha PC-re is át lehetne vinni, vagy legalább lenne valami más típusú pc vezérlője a játékhoz. Imádom ezt a játékot, jelenleg gyönyörű, nem tudom befejezni, mert elromlott a telefonom, de próbálok mobilnak lenni, és csak egérrel játszani nagyon nehéz stb.
A játék szinte teljes egészében a Zelda 2: The Adventure of Link-re épül. Ennek ellenére meglehetősen elnéző a játék korai szakaszában, de a késői területeken a játék nagyon megbocsáthatatlan, és a végső boss verhetetlen, hacsak nem hackelsz vagy rendkívül szerencsés vagy (kevesebb, mint 1% esély a végső boss legyőzésére). .
Nagyon rossz játék, hamarosan elértem a harmadik bosst, és a szem dolog hibája. Csak akkor működik, ha a gonosz portálon vagyok. Srácok arra kérlek benneteket, hogy javítsák ki ezt a problémát a játékban, akinek sikerült
Hat ez a legjobb játék androidra eszmeletlen jo
A legjobb játék..többször befejeztem, és még mindig szeretném játszani.
Remek 👍 játék🥰, tetszett a vége, az egyetlen problémám a grafika, szeretném, ha javítanád vagy elkészítenéd a SWORDIGO 2-t!!!! 🤯 hahaha) és még több moster és főnök 👏🏻 ezen kívül minden osztálytársam ezt játszotta és IMÁDTA!😘(én is)
Jovolt és szorakosztató
Béna
Furcsa, hogy miért hiányzik a 3 penge. de tetszik. Nem tudom, hogy hiányzik, úgy tűnik, hiba vagy valami, ami hiányzik. Tudom, miért van Sport szerkesztő a hiányzó Blade-hez
Van ez a bizonyos szint, amit nem tudtam átmenni... annyiszor próbálkoztam, de egyszerűen nem sikerült. Ez megterhelt... szóval végül eltávolítottam... ez egy jó játék... de én csak meg kell javítanod ezt a részt
nem tudok túljutni a florennum börtönén, segíts nekem. hangya csak akkor lépje túl ezt a hülye lehetetlen kilengést, ha legalább 1-2 hüvelykkel alacsonyabb a falat, vagy ez csak én vagyok
Jó,de remélem lesz 2.része a játéknak mert már kivittem.
Nem szeretem a játékot, mert néhány ugrás lehetetlen
Faint játék., érdemes. Le tölteni
Elnézést, hogy csak 4 csillagot adtam neki, jó, de nehéz!!!!!
Ez egy nagyon érdekes játék és több villans last villan nagyon szuper
nagyon régi jaték es alig jatsak
Ez a játék a legrosszabb játék, amivel valaha is nagyon alulértékelt grafikával és vezérléssel játszottam, ez a kalandjátékok legrosszabb játéka, kérjük, ne pazarolja az idejét ezzel. Ez a játék szintén nem jogosult 1 csillagra
nagyon rossz hiba a játék végén. nagyon nehéz átjutni, amikor ez a sok tűzgolyó rád tör. Tedd meg magadnak egy szívességet, és ne telepítsd, annyira frusztrált leszel, és ha valódi pénzt költesz rá, akkor még frusztráltabb leszel, mint én most. Most eltávolítom ezt a játékot. Nem éri meg. Nagyon csalódott vagyok
Nagyon jó játék szeretem és egyi
Swordigo Aventura gmd
Ez a játék nagyon nehéz, és több mint 100 000 türelmet igényel. A denevérek idegesítőek és más repülő dolgok is lehetnek. Ha egy ellenség blokkolja a támadást, álljon készen arra, hogy megölje magát, vagy legyen gyors reflexe és kerülje el. Mivel egyetlen küldetés olyan hosszú és olyan nehéz, ez minden bizonnyal a türelmes embereknek szól. Ezt leszámítva minden rendben. Engem a Digimon 2-re emlékeztet a PS2-n. És kérem, javítsa egy kicsit a grafikát. Egyelőre ennyi lesz.
Swordigo 冒險 vlpu
Ez a játék nagyon jó. A grafika nem elképesztő, de ez a lényeg. A játékmenet jó, de a nehézségi görbe őrült a vége felé. Mindaddig ajánlom, amíg készen áll arra, hogy egy ideig kiköszörülje az ellenségeit.
Nagyszerű, amíg le nem állítod az exp-et az alacsonyabb fokozatokban. Csak mert megerősödtem, nem tudok exp-et szerezni attól, hogy megölök valamit? Nem köszönöm
Utálom ezt a játékot, mert a sok hiba ok nélkül megöl téged a játék időnként rendkívül nem reagál, aminek következtében meghalsz
Ez a játék jó, de a dupla ugrás túl nehéz
Ez nagyon szép játék Ez a játék, mint a sekiro shadow die kétszer majdnem ugyanaz a játék, hogy gyors swordigo 2 jogalapok, ez egy nagyon félelmetes kalandjáték, 5 csillagot adok ennek a játéknak