Post by pestslusagitib on Feb 21, 2022 8:05:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - yemək oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - yemək oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ xal kilidini açmaq ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - yemək oyunu 2022 version ▞▞▞
Oynamaq əyləncəlidir, hər kəs bunu oynaya bilər. Bu, mənim fasilə vaxtımı tamamlayır.
Zəhmət olmasa, pulunuzu qiymətli daşlara sərf etməyin, mərkəzdə bir poop up düyməsi var, ona görə də sürətli oynayırsınızsa, o düyməni basıb bütün qiymətli daşlarınızı israf edəcəksiniz. Buna dəyməz. Müştəri xidməti sadəcə onları aldatdığınızı söyləyəcək və sizə yalnız 25 daş qaytaracaq, mən 250-dən çox daş itirdim.
Əla reseptlərlə əyləncəli oyun
Mən Cooking Crush 2021-i çıxdıqdan sonra yükləmişəm. Dəstək komandası heyrətamizdir ki, paket aldığım bir problem var idi, lakin aldığım sikkələr, brilyantlar və ya gücləndiriciləri almadım. Hesabıma daxil olduğuma əmin olmaq üçün yuxarıdan və kənara çıxdılar. Bu gün bu dünyada sənə necə davranmalısan belə rəftar etmək çox nadir idi. Müştəri dəstəyini həqiqətən yüksək qiymətləndirdim. Çox sağ ol!
Oyunda yenisiniz və yemək bişirmə oyunlarını sevirsiniz. Ancaq bəzi səviyyələrdə siz səviyyəni tamamladınız, bütün müştərilərə xidmət etdiniz və s..amma səviyyə bitmir. Deməli, buna son verməlisən... bu da səni bir həyat itirir. İndi oyunda irəliləyə bilmirəm. Mənasız.
Oynamaq və müxtəlif yeməkləri bişirməyi öyrənmək üçün əla oyun.
cox super oyundu
İLHAM
Mən bir anda bunun səni heç bir ulduz pulu ilə ilişib qaldığını və onu almağa məcbur etdiyini anlayana qədər çox xoşbəxt idim. Davamlı "üç müştərini daha yeni aldın, ulduzlarla al" sözləri məni silməyə məcbur etdi.
Cooking Crush - cooking games Arkada rscx
Mence oynayim mukemmmellll
Əyləncəli və zəhmli fotoşəkil olan hər şey, sadəcə sonra daha çox qiymətli daşlar qazanmağı arzulayıram.
5 və ya 6 restoranı bitirdikdən sonra bütün irəliləyişlərim itdi. Mənə bərpa etməyə icazə verməz!
Bu oyun mən ifa etdiyim ən yaxşı yemək bişirmə simulyatoru ilə. VƏ onların dəstək komandası zəhmli, həssas və sürətlidir. Mən bunu yüksək qiymətləndirirəm. 😁
Əslində ləzzət aldım 3 ulduz verdim çünki zövq almadım amma o qədər də yox icazə verin oynayım və oynayım ki, mən də sevəcəyəm....Vaxt gəlsə, kim bilir nə vaxtsa 5 ulduz verəcəm. ..
Bu mənim yemək bişirmək oyunumdur. Başqa bir oyun oynayarkən bir il istirahət etdim və çoxlu yeni restoranlar var. Çoxlu hadisələr, asan qazanılan pulsuz qiymətli daşlar və təkmilləşdirmələr idarə edilə bilər. Gündəlik mükafatımı toplamaq və xoşbəxtlik məqsədlərimi səhərlər həyata keçirməyi sevirəm və bu, sadəcə olaraq, düzgün çətinlikdir. Bütün müxtəlifliyi də sevirəm. Mənim 1 nömrəli oyunum və mən uzunmüddətli oyunçuyam.
Salam, indiyə qədər yaxşı vaxt keçirirəm. İcazə verin daha uzun oynayım ki, fikrimi yaxşılığa doğru dəyişdiyinizi görə bilim.
Yaxşı, amma gördüm ki, zəhlətökən bir səhv var. Və bu, "qazanmaq üçün ödə" oyunudur. Bir az pul xərcləməsəniz, şansınız yoxdur
Bu əla oyundur! Başladığınız birini oynamağı dayandırmaq çox çətindir. Çətinliyində çox yaxşı irəliləyir. Təkmilləşdirmək üçün pul qazanmaq çətindir, lakin ballarınızı ikiqat artırmaq üçün reklamlara baxsanız, yaxşısınız.
Oyunu yüklədim oynadım ancaq indi oynuya bilmirəm oyuna başlamaq üçün start düyməsi işləmir.
Heyrətamiz yemək bişirmə oyunları çox xoşuma gəlir
Vizual dizayn dəhşətlidir. Bəli, o, rəngarəng və yüksək kontrastlıdır, lakin hazırlamalı olduğunuz yemək o qədər kiçikdir ki, onu görmək çətindir. Nəzərə alsaq ki, yemək hazırlamaq üçün əlimizdən qaçmalı olduğumuz yeganə şey şəkillərdir və bunu nə qədər tez etməliyik, onu görə bilməmək sadəcə olaraq bezdiricidir. Bu, mənim üçün əyləncədən daha çox əsəbiləşməyə başlayır, amma bəzi insanların xoşuna gələ bilər.
Gsgdhdiidjfjffhddhdhfhfhfhfuf dedi ki, 2she 4 4it 4 əldə etməyin asan yolu deyil və eyni şəkildə sizin telefon nömrəniz üçün seçiminiz və ya 3getmək üçün yeganə yolunuz 3PM 3 bir fayldadır, ona görə də o qədər də çox düşünmürsünüz 't xxxxx ki, sizin üçün belədir ki, mən xxxxx və ya a və ya xxxxx xxxx3 xxxx3 və fərqi yoxdur xxxx mənim üzərimdəki xxxx xxxx xxxxx və ya qutuda xxxx,,bandz xxxxxxxxx xxxx3 açıqdır və bu if və o və xxxx o xxxxx olacaq və o xxx
Cooking Crush - főzős játékok Árkádjátékok smj
Əyləncəli və oynamaq asan
Bu oyunu çox bəyənirəm, həqiqətən də razıdır
O qədər əsəbiləşirəm ki, əvvəlcə insanlarla paylaşmağa başlamalıyam, amma indi.... Ümid edirəm ki, siz insanlar bütün şəhərləri və səviyyələri b4 oynayıb, onu yükləmək üçün yükləyiblər. Çünki indiyə qədər mən 4-cü şəhərdə(dondurma) 23-cü səviyyədə bir aydan çoxdur ki, yığılmışam və onu oynamaqdan bezmişəm. Və ən pisi odur ki, siz insanlara 2 saatdan çox vaxt aparan həyatlar verilir.. Mən sadəcə nifrət edirəm😥😥😥😥
Oyunu silmək lazım idi. Sifariş hazır olsa belə, siz onu müştəriyə təqdim edə bilməzsiniz, o sizə imkan vermir. Başlanğıcda əyləncəli idi, indi sadəcə bezdiricidir. Ayıbdır, yaxşı oyun idi.
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm. Mən bir sıra yemək bişirmə oyunlarını sınamışam və ən çox sizinkini bəyənirəm. Müştərilər digər oyunlardan daha sürətli gəlirlər, mən onları sevirəm, çünki siz həmişə orada kombolar əldə etməyə çalışmısınız. Yeganə problemim, bütün səviyyələrdə 3 ulduz qazanmağımla başa çatan ilk istirahət yeridir və məndə təxminən 12.000 sikkə var və onları xərcləmək üçün heç bir şey yoxdur və siz onları növbəti istirahət üçün saxlaya bilməyəcəksiniz. Bundan başqa, siz bu oyunda əla iş görmüsünüz və mən çox həzz alıram!
İlk səviyyəm natamam oldu. İndi geri qayıtmalı və səviyyələri yenidən etməliyəm.
Grow Castle - Tower Defense እንቅስቃሴ ያለባቸው hmg
Yalnız yeməkdən başqa bir az daha əyləncəli və daha çox səhra ola bilər
Oynuya bilmedim
İndiyə qədər bu qədər yaxşıdır, daha sonra daha çox yazacam .. Beləliklə, gecdir və bu oyunu sevirəm, heç bir şikayətim yoxdur
Bu oyunu bəyənirəm. Amma bu yaxınlarda mən plaser səviyyəsində texniki nasazlıqlarla üzləşdim. Bəzi müştərilərin sifarişi ekranda görünmür. Hansı ki, səviyyənin tamamlanmasına mane olur.
Musiqi yaxşıdır, amma oyun darıxdırıcıdır. Uşaqları saatlarla reklamlara baxmağa sövq etmək qeyri-etikdir. Oyunun məqsədi faydasız vaxt sərf edən məhsullara xərcləməkdir. Bu kimi oyunlar yoxsulluğu və vaxt itkisini artırır. Oynamayın.
Əla başlayır, amma daha yüksək səviyyələrə çatanda oyun çox donmağa başlayır. Həmçinin bütün kreditlərimi itirdim və yenidən başlamalı oldum.
Mən bu Oyuna həqiqətən aşiq oldum!, Anamın böyük bacılarının evində olanda bu Oyunun oflayn olmasına şok oldum, internetim yoxdur.. Darıxıram .....amma nə vaxt Mən bu Oyunu Ekkkkk kimi gördüm!. Bu Oyunu hazırladığınız üçün təşəkkür edirik. (^●^)♡
O, hər zaman məlumatların saxlanması haqqında soruşur və mən birini itələyirəm və bu, tamamilə fərqli göstərir. Gözlədiyim bütün brilyantları və təkmilləşdirmələri itirdim (45 dəq). Həqiqətən bezdirici. Fərqli oyun axtarmaq vaxtıdır.
Bu şey daim olmaq istədiyi yerdə qalır. Bu berbat!!
Super oyundu sizede tefsiye edirem ki yukleyin👍_ee👍
super oyundu. Komanda həmişə çox sürətli reaksiya verir və oyunla bağlı probleminiz olanda sizə həqiqətən kömək edir.
əla
Cooking Crush - jautra spēle Arkādes spēles ljg