Post by pestslusagitib on Feb 21, 2022 7:59:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatuid võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
Ma pole veel mängu mänginud, kuid siiani tundub see tõesti kahtlane, rakenduse avamisel küsib see minu kontakte ja asukohta, kas seda on tõesti vaja? Ma mõtlen, et see on minecrafti ripoff mäng ja see on tõesti imelik, et see selliseid asju küsib. Ma ei soovitaks seda.
See on ideaalne mäng, mille abil saame tekstuurid Minecraftiks muuta, sellel on kõik asjad, mis Minecraftil on ja see on TASUTA
Minu ekraanile ilmub pidevalt üks ookeaniasi ja ainus viis selle eemaldamiseks on rakendus kustutada, kuid ma tegin seda ja see ilmub ikka ja jälle. Usalda mind, ma proovisin kõike.
Palun aita mind. Kui ma mis tahes maailma avan, kuvatakse must ekraan ja seejärel jookseb rakendus kokku. Olen selle probleemi pärast pettunud. 👿🤬👿🤬👿🤬
Mulle meeldisid nahad, kuid probleem on selles, et kui ma loon maailma, kuhu ma ei pääse, siis vajutan esitusklahvi ja kui ma arvasin, et olen sellesse sattunud, saatis mind tagasi menüüsse, palun parandage see. Ma ei tea, kas kellelgi on veel selline probleem, kuid see oli tüütu, eemaldasin mitu korda, kuid probleem on olemas. Ma ei saa isegi teiste inimeste serveritega liituda.
see mäng on minu telefonis parim, kuid arvutis viib see mind pidevalt mängupoodi tagasi
RAKENDUS SEE ON NII HEA, KUID MITTE PÄRIS MINECRAFT GRAFICS JA MITTE PÄRIS PLOK, VESI. JA PARIM RAKEND SÕNAS
Väga hea. Tasuta minecraft. Ma armastan seda. Seal on reklaame, kuid nagu kord 30 minutit. Suurepärane mäng
Arvutis jääb rakendus seisma !!!! ja ipadis pole seda mitte!
Reklaamide hulk on lihtsalt väljakannatamatu. Sa saad reklaame sõna otseses mõttes iga 10 minuti järel ja ma suren nende tõttu alati ära. Vähendage reklaamide hulka, see on VÄGA ebameeldiv.
Ok, see mäng muutub lollakamaks, näiteks see, kuidas mu nahk kaob iga kord, kui ma mängust väljun, ja kui ma varustan keebiga, juhtub veider visuaalne tõrge, näiteks see, kuidas kilbid ei ilmu ekraanil ja kuidas vibud näivad hõljuvat, rääkides vibudest, nad on. nähtamatu põhjas nagu miks ja taskulambi tekstuur on väga tõrge, see on nii tüütu
Hindan seda mängu 5 tärniga, kui lisate need, mida teate modifikatsioone või lisandmoodulite kasutuspaketi käitumispaketi, kui lisate need, luban, et hindan seda mängu 5 tärniga
Poisid, palun lisage 1.18, mis on juba minecraftis. Ma tahan rohkem uurida, palun, kuid teisest küljest on tavalises maailmas liiga palju reklaame, kui teie võrgust tulevad reklaamid, kuid serverites mängimine on probleem! Bcs, mida vajate, võrke seal ja kui ma kõva režiimiga mängisin, murdsid zombid mu ust, nii et ma üritasin ust avada ja neid tappa, nii et avasin ukse ja järsku tuli reklaam, et mu uks jäeti lahti, nii et zombid tulid sisse ja ma surin! Aga palun lisa 1.18 palun lisa
Tekkis probleem, kuna konto loomisel ei saa ma kontrollimiseks koodi, nii et installin selle uuesti ja ootan koodi 15 minutit, kuid ei saanud seda
Tõesti lõbus ja lihtne mängida, aga raketid ja elytra ei tööta, palun parandage see ära, aga peale selle on see suurepärane 👍👍👍
Kui seal on rohkem mobide mune nagu metsloomad, annan hindeks 5
Parim mäng🤗🤗🥳🤩🤩🥳🤗🥳🤗🥳🤪🤪🤪😜😝😜😜😝😌😛😛😌😛😛😋😌😛😛😋😍
See mäng sama Mincraft, ma armastan seda mängu
See on hea rakendus, kuid sellel on nii palju probleeme, nagu (1) liiga palju reklaame. (2) üleslaadimine võtab palju aega
See on minu lapsepõlvemäng, millega ma üles kasvasin, tegi mu päeva õe ja vennaga mängides, see tegi mind õnnelikuks. Mulle meeldisid need seened, mis on puud ja kassid, lehmad, nad on ilusad asf ja kõik asjad, mis on beebid.
Panin 3 tärni, sest saan oma sõpradega mängida ja siis sisenesin nüüd oma sõprade mängu ja see läks välja andmeserverist ja ootasin 1 kuu ja ikkagi tõdesin, et nüüd ei saa ma oma sõpradega mängida. mulle meeldivad pakendid, nüüd saan mängida Minecrafti omaga.
Crafting and Building Sarguzasht afcz
CaB on hea mäng, ma armastan seda. Aga ma lihtsalt proovisin enne ja see peatub ja ma ei saa esimesest ekraanist mööda! Palun parandage see! Ma armastan seda mängu nii väga! Lisad on natuke probleemsed, aga eh, kõikidel mängudel on lisad. Aga palun, PALUN paranda see tõrge, kus see pidevalt PEATUB!!!!!
Miks 4 tärni, kuna seal on palju asju Esimene asi on see, et ma ei saa võrguühenduseta mängida 2. probleem Pean mängimiseks allalaadimist ja kustutamist jätkama Kui see asi saab parandada, annan võib-olla 5 tärni
See mäng on nagu Minecraft PE, kuid tasuta ning modifikatsioone, lisandmooduleid ja tuturepacki saab alla laadida Minecrafti lisandmoodulitest.
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkaadmängud qnby
See on nii hea mäng, et ma annan teile 3 tärni, need mängud ei ole käitumine ja maailmaseadete ressursside komplekt, palun lisage need, nii et ma annan teile 5 tärni😇😇😇
Hea mäng, see on nagu minecraft, kuid probleem on selles, et kui ma proovin kaevandada kive ja muid maake, siis see ei näita seda minu laos, palun parandage see, et saaksin sellele 5 tärni anda
Kas meisterdamisel ja ehitamisel on võimalik mahajäämist lõpetada lapsendamist ja mahajäämist on nii raske mängida
Mulle meeldis see kohe, kuid nüüd see tõmbleb ja ütleb 149 sekundit võrguühenduseta, miks, aga see ei lase mul ka modifikatsioone alla laadida /: parandage see
See on parim mäng enne, kui see ei ole, kuid see on iga asi, iga asi, kuid 2 päeva pärast on probleem selles, et kui ma avan maailma, siis see laadib ainult
Selles mängus on mitme mängija jaoks palju vigu, sest sõnum ei suuda maailma ühendada, see on väga halb viga, palun parandage 😭😭😭
Ma tahan, et see mäng oleks hea, kuid ma ei saa mitmikmängu mängida, sest sisselogimisel nupp ei tööta, parandage see palun 😭😭 palun arendaja aidake mind plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Tere! kas saate lisada uue 1.18 värskenduse, see on tõesti ilus ja armas mäng, ma tahan lihtsalt öelda, et see on nagu minecrafti aluspõhja väljaanne (taskuväljaanne). Soovitaks alla laadida. Minul ja mu sõpradel on seda väga lõbus mängida. Seal on tekstuuripakett nagu minecraft, nii et saate muuta mängu nagu minecraft. Nii et viis tärni! kas saate ka keebisid lisada, sest ma tahaksin uusi elytra nahkasid (ära pane pahaks, et ma üritan 500-ni sõnumeid saata), vabandan selle pärast) on ka rohkem biome!
Crafting and Building சாகசம் qhlf
See on täpselt nagu Minecraft, see on hämmastav, kuid palun lisage loominguliselt loomamune, et saaksin loomi kudeda, kuid see on hämmastav
Ma arvan, et sain vale mängu.... Ma laadin selle mängu alla, kuna see on TT-s väga populaarne, nii et proovisin seda alla laadida ja kui ma alla laadin, ei saa ma midagi vajutada. Ma saan ainult kaamerat liigutada. Palun paranda :')
See mäng nagu Minecraft Pocket Edition Nüüd ma saan mängida, kuid probleem on reklaamides, kui ma lähen oma maailma. Reklaamid tulevad nii, et koletis tapab mu. Ja aitäh sulle!!!
Tere, kallis arendaja, tegelikult ma mängin seda mängu 3 või 5 kuud ja probleem on selles, et mängudes on nii palju reklaame, mis ärritavad mind ja ka kõiki inimesi, nii et palun ma teen kõik värskendused järgmised asjad... 1. Ainult reklaam fuajees, mitte maailmas mängimise vahel. 2. Lisage käsuplokk Ainult nii palju, kui seda parandate, hindan teid väga, nii et tehke seda iga järgmise värskenduse korral, siis annan 5/5 tärni aitäh.....
Näitan seda mängu oma vendadele ja neil oli lõbus, kuna see oli nagu Minecraft ja nad mängivad koos. Tahtsin liituda ja laadisin rakenduse alla. Nüüd, kui ma mängu sisenen, satun juhuslikku ruumi, kus saan ekraani pööramise asemel liikuda või üldse midagi teha. Kustutasin selle rakenduse mitu korda ja laadisin uuesti alla ning tühjendasin vahemälu ja midagi ei töötanud. Minul ja mu vendadel on täpselt sama telefon, kuid veidral kombel töötab rakendus nende ja mitte minu jaoks. Palun aidake.
Hindan ühe, sest kui vajutan lisa sõpru ja login sisse, panen oma parooli ja e-posti aadressi pärast seda, kui mul on vaja mõistatust ja ma ei saa seda teha, sisestan õige vastuse, kuid see ei loo mulle kontot, nii et kui sa ei paranda seda ma käsin oma sõpradel mäng kustutada II kustutan mängu ja mul on palju sõpru ja nad kõik mängivad nii et palun ärge tehke mõistatust, siis peaksite pusle kätte võtma ja kui vajutate järgmiseks looge lihtsalt konto, see on nii tüütu 🙄
See ei lase mul sellele tekstuuripakette lisada, sest kui ma lisan, lakkab see mäng minu arvates töötamast, kui soovite 70 protsenti Minecrafti sarnast mängu, see mäng on teie jaoks, kuid kui proovite lisada tekstuuripakette, et see täielikult muuta Minecraft see ei tööta ja see ei lase mul mängida oma maailmades ega serverites, see mäng oleks ideaalne, kui näljariba ja ❤️ süda on samad mis minecraftil, palun parandage see ja tehke selle parandamiseks veel üks värskendus
Kui ma selle mängu avan, töötab see korralikult, kuid kui ma sulgen ja uuesti avan, jääb see liiga palju maha, palun parandage see, kui avate peamenüüs seaded, minge viimaseks ja klõpsate tekstuuripaketi avamisel ja klõpsake Minecrafti tekstuuripaketil, teie mäng muutub nagu päris Minecraft ja tuleb ainult 2-3 reklaami
Ma ei saa oma maailmaga tegeleda MEISTERDAMINE JA EHITAMINE, PARANDA SEE, seega muudan oma hinnangu 5 tärniks<------->1 tärn
Ei 😭 see ei lubanud mul isegi rakendust käivitada, vaid ütles kogu aeg "taaskäivita rakendus"
LAHE JA SUPER
Väga äge mäng!
SEE ON LAHE ja palju parem kui brawl stars.
Tere, see mäng on suurepärane, kuid minuga juhtub kogu aeg tõrge, kui mäng muudab nahka ja see ütleb, et ma surin, kuid mäletan, et sulgesin rakenduse ja see, et see muutis mu nahka, ei tähenda, et see saaks võtan kogu mu töö ära ja ma mängisin hardcore'is!!! Ja maal, millel polnud põhimõtteliselt midagi
Mäng on minu lemmik, kuid konto ei tööta ja ma ei liitu serveriga, palun parandage see
Crafting and Building Macəra faj
Olgu, kuulake mind. Nii et looja, palun lugege seda. Viimasel ajal on mul mänguga probleeme olnud. Serverid on korras, kuid loojad parandage probleem, sest ma arvan, et mängu värskendamisel tekkis tõrge, nii et nüüd võtab see nii kaua aega ja mõnikord saan isegi turgu laadida.
Väga lahe mäng :]. Kuid ainus asi, mida ma ütlen, on see, miks on nii palju jubedaid helisid, mis juhuslikult ilmuvad ja teavad, kust nad tulevad? See pole tegelikult probleem, ma lihtsalt tahan teada, miks. Olen lugenud palju arvustusi ja tundub, et kellelgi pole sama probleemi, nii et see võib olla ainult mina. Põhjus, miks 4 tärni on, on see, et ma tahan plaati mängida, kuid ma ei kuule seda mingil põhjusel. Kas te saate mind aidata?