(iOS) Zombie Gunship Survival - Action Shooter οι κωδικοί αυξάνουν τους πόρους
Feb 21, 2022 7:40:22 GMT
Post by pestslusagitib on Feb 21, 2022 7:40:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν τους πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Ανεβαίνεις επίπεδο γρήγορα για ένα δωρεάν παιχνίδι που είναι ωραίο. Το παιχνίδι διαθέτει τα περισσότερα εξαρτήματα όπλων για το ac130. Σίγουρα ορισμένα επίπεδα μπορεί να γίνουν δύσκολα, ειδικά στη "σκληρή λειτουργία", αλλά η αναβάθμιση παραμένει μάλλον συνεπής και μόλις αποκτήσετε μερικά σπάνια/επικά όπλα, μπορείτε να επιστρέψετε σε όλα τα προηγούμενα ολοκληρωμένα επίπεδα με ευκολία και να τα αλέθετε καθημερινά και δεν επαναλαμβάνεται γιατί τόσα πολλά όπλα και αυτό το πυροβόλο είναι καταστροφικό. Θα κάνω 5 αστέρια αν δώσετε την επιλογή να αφαιρέσετε τις ράβδους υγείας. Παρακαλώ λάβετε υπ'όψιν. Ευχαριστώ
Πολύ ωραία
Δολοφόνος της διασκέδασης. Έχει τυπικά στοιχεία δωρεάν αναπαραγωγής, όπως κιβώτια με ξεκλειδώματα χρονομετρημένα, αλλά ούτε και κορεσμό διαφημίσεων (προαιρετική προβολή διαφημίσεων για δωρεάν πράγματα). Συνολικά πολλή διασκέδαση με ενεργές εκδηλώσεις και προκλήσεις τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Έπαιζα ακόμα το αρχικό παιχνίδι μέχρι να άλλαξα τηλέφωνα και τώρα το αρχικό παιχνίδι (που πλήρωσα για τις πλήρεις εκδόσεις) δεν είναι πλέον στο κατάστημα. Αυτό είναι εκνευριστικό. Εξακολουθώ να απολαμβάνω το αρχικό παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι υπέροχο. Αλλά οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Σας αρέσει να ενισχύετε τα όπλα σας με 7k εξαρτήματα για να αποκτήσετε ένα μεσαίου επιπέδου κλουβί; Επιπλέον, η σπανιότητα των όπλων είναι τόσο λίγα και μεταξύ τους δημιουργεί κυριολεκτικά μια μορφή «πληρωμή για τη νίκη». Ξόδεψα 5 δολάρια στο παιχνίδι σε ένα σημείο και πήρα 4 καλά όπλα στρατιωτών. Οι δημιουργοί θα μπορούσαν να έρθουν στην πραγματικότητα με το αντικειμενικό ποσό και να αυξήσουν το χρονικό όριο για την ολοκλήρωσή τους. Η υπερβολική προσπάθεια με πολύ λίγο βραβείο κάνει το παιχνίδι χάλια μετά από τόσο καιρό σε αυτό
Είναι απλά καταπληκτικό παιδιά!
Πολύ ευχάριστο, επίσης πολύ ρεαλιστικό όταν πρόκειται για πυροβολισμούς εκτός αεροπλάνου 😄
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά κάθε φορά που ανοίγω το παιχνίδι προσπαθεί συνεχώς να με κάνει να ξοδέψω χρήματα. Καταλαβαίνω την επιθυμία να βγάλω χρήματα, αλλά το να διακόπτεις συνεχώς την εμπειρία με τα χρήματα είναι ενοχλητικό..
1 αστέρι είναι πολύ για αυτό το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι πολύ χρονοβόρο και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο είναι στημένο με τα όπλα και τη βάση και μου αρέσουν πραγματικά τα γεγονότα, αλλά πάνω από όλα αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, μου αρέσει πολύ το παιχνίδι😍. Ανυπομονώ να βγουν περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι, όπως η προσθήκη περισσότερων θέσεων για να πάτε και περισσότερων ζόμπι, καθώς και περισσότερων βασικών στοιχείων ή άμυνας, καθώς και η προσθήκη διαφορετικών εδάφους μονάδων όπως θωρακισμένα αυτοκίνητα και τανκ για να σας βοηθήσω με παρόμοια επίπεδα αφεντικού, όπως όταν φτάσετε στο στο τέλος ενός χάρτη πρέπει να πολεμήσεις χιλιάδες ζόμπι και υπάρχει αυτό το αφεντικό και μόλις σκοτώσεις το αφεντικό και τα υπόλοιπα ζόμπι, λαμβάνεις αυτή τη μεγάλη ανταμοιβή και τι όχι.
Εδώ το πράγμα που αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, τότε είναι απλά βαρετό, αυτό είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά στην αρχή είναι απλά ένα σκίσιμο, απλά αλέθεις και αλέθεις και επιπλέον για να καταλάβεις ότι δεν είναι ρεαλιστικό πυροβολείς το ζόμπι με το χαμηλότερο διαμέτρημα που έχεις χρησιμοποιήστε επίσης την γεμιστήρα τρύπας του οπλοφόρου για να σκοτώσετε ίσως δύο έως τέσσερα ζόμπι, όπως έλα, ίσως ένα 3,5 αστέρων, αν το κάνετε πιο ενδιαφέρον και πιο ρεαλιστικό, καθώς και περισσότερα όπλα στο πυροβόλο... ........ ................................................ ....
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action ecc
Γελοία δύσκολο και τα όπλα δεν απεικονίζονται με ακρίβεια. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να πληρώσετε!
Παίζω για λίγο, πολύ καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται μια αναθεώρηση. Νέοι στόχοι, νέοι τύποι αποστολών, καλύτερη εξέλιξη των όπλων (αργότερα οι αποστολές γίνονται πολύ δύσκολες και λιγότερο ανταποδοτικές), ίσως κάποιο παιχνίδι για πολλούς παίκτες; Πραγματικά το μεγαλύτερο πράγμα είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ γραμμικό. Χρειάζεται κάποιες νέες επιλογές, κυρίως για οικοδόμηση βάσεων, άμυνα, επίθεση, απλώς κάντε το παιχνίδι λίγο πιο δυναμικό. Εκτός αυτού, υπέροχο παιχνίδι για να σκοτώνεις χρόνο για λίγο.
Το παιχνίδι είναι αρκετά ομαλό, σίγουρα μια πρόκληση, αλλά το άλεσμα είναι απλά γελοίο. Το τρέχον σύστημα μου επιτρέπει να παίζω έναν χάρτη μία φορά την ημέρα για πλήρεις πόρους και μετά πρέπει να περιμένω 24 ώρες για να γίνει επαναφορά. Ή, μπορώ να ξοδέψω χρήματα. Θα ήταν υψηλότερο εάν οι παίκτες μπορούσαν να κάνουν farm χωρίς χρονόμετρα.
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά το τρίξιμο είναι απλά απαίσιο. Η πιο σταδιακή αναβάθμιση απαιτεί επανάληψη αποστολής σε αποστολή μετά από αποστολή. Και δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα των αποστολών είναι βασικά η ίδια, πυροβολήστε ζόμπι από ένα αεροπλάνο και δεν υπάρχει καμία τυχαιότητα σε μια δεδομένη αποστολή, απλά γίνεται υπερβολικά βαρετή.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action hutv
Πολύ κουλ. Χρειάζεται μεγαλύτερη ποικιλία
Πρώτα απ 'όλα εξαιρετική ιδέα παιχνιδιού, λίγα παιχνίδια χρησιμοποιούν το AC130 έτσι. Αλλά για τους δύο λόγους που δεν είναι 5 αστέρων, η αποθήκευση στο cloud εμποδίζει τη δυνατότητα αναπαραγωγής του εκτός σύνδεσης. Το άλλο είναι τα loot boxes, ενώ δεν πλήρωσα ποτέ ούτε μια δεκάρα, είναι ενοχλητικό, καθώς το να παίρνω νεότερα και καλύτερα όπλα. Αν μπορείτε να δοκιμάσετε το άλλο παιχνίδι.
Διασκεδαστικό αλλά όχι για πολύ. Έχω τα μεγαλύτερα όπλα, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σκοτώσω τους βαρείς τιτάνες. Δεν μπορώ να προχωρήσω περισσότερο στις αποστολές και η επανάληψη των ολοκληρωμένων αποστολών είναι πολύ βαρετή.
δύο χρόνια σε αυτό το παιχνίδι και ακόμα δεν μπορώ να χορτάσω. ατελείωτες στρατηγικές επιλογές και τόσα πολλά στοιχεία για να έχετε το μυαλό σας συγκεντρωμένο στα οποία θα θέλετε να αρχίσετε να εξοικονομείτε για το δικό σας A10 για κάθε ενδεχόμενο. Αν σας αρέσει να κατευθύνετε τη δύναμη του πυρός σε έναν αδυσώπητο εχθρό που απλώς αρνείται να δεχτεί τον θάνατο για μια απάντηση, τότε κουμπώστε και αγκάλιασε τον τσακισμένο πυροβολητή μέσα σας αν θέλετε να επιβιώσετε! Αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο να το βάλεις κάτω.
Ήταν διασκεδαστικό για λίγο και μετά έγινε επαναλαμβανόμενο. Έκανα ακόμη και όλη την πρόκληση της εκδήλωσης και δεν μου έδωσε ποτέ την τελική ανταμοιβή. Επίσης, πλημμυρίζετε από αναδυόμενα παράθυρα κάθε φορά που εκκινείτε την εφαρμογή για αγορές εντός εφαρμογής. Εκτός από αυτό το κύριο παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά επαναλαμβανόμενο μετά από λίγο.
Αν μπορούσα να δώσω μηδέν αστέρια θα το έκανα!!! Ακριβώς έξω από την πύλη ήταν διασκεδαστικό, αλλά το παιχνίδι κολλάει κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής αποστολής. Καθαρίστε την πρώτη επιδρομή και θέλει να ενισχύσω το όπλο gatling για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τα μέρη που έδωσε. Το πρόβλημα είναι ότι ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ. Δεν μπορώ να προχωρήσω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου
Αυτό το παιχνίδι ήταν και είναι ακόμα εκπληκτικό!! Τόσα πολλά να κάνετε και σας δημιουργεί μια συγκεκριμένη διάθεση που σας κάνει να θέλετε να κυνηγήσετε αυτή τη διάθεση ξανά και ξανά, θεωρώ ότι είμαι αρκετά γνωστός και ενεργός στην καρτέλα Κοινότητα ZGS (η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για αρχάριους και τους ανθρώπους εκεί είναι πολύ φιλικοί και ενημερωτικοί) Συνεχίστε να προσθέτετε νέους χάρτες και όπλα αυτό το παιχνίδι είναι Epic!! Σας ευχαριστώ.
Καλό αλλά δύσκολο.
Η προηγούμενη κριτική μου είχε μόνο 3 αστέρια όπου νόμιζα ότι υπήρχε πρόβλημα. Συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα υπάρχει ένα χρονόμετρο για να ολοκληρώσεις κάθε αποστολή. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει πριν. Υπέροχο παιχνίδι από όλα. Έχει εθιστεί σε αυτό τον τελευταίο καιρό. Ευχηθείτε όμως τα κιβώτια να ανοίξουν νωρίτερα και να μπορούσατε να κάνετε τους στρατιώτες να κινούνται πιο γρήγορα.
Πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, μου αρέσει η ιδέα της προσαρμογής των στρατευμάτων και ενός πυροβολικού για τον έλεγχο, η συλλογή ληστειών μερικές φορές φαίνεται να είναι αργή ωστόσο και τα όπλα αισθάνονται λίγο αδύναμα, αλλά αυτό μπορεί να προσθέσει στην πρόκληση. Πολλά όπλα για ξεκλείδωμα που σας δίνουν αυτή την ικανοποιητική αίσθηση. Μόνο ένα άλλο παράπονο θα ήταν ότι τα κουτιά που λαμβάνετε από τις επιθέσεις χρειάζονται 3 ώρες, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο. Συνολικά, υπέροχο παιχνίδι για ένα τηλέφωνο που θα σας διασκεδάζει
Ωραιο παιχνιδι
Έχω παίξει πριν από λίγο καιρό και σταμάτησα να παίζω, το όπλο που παρέχεται έγινε ξεπερασμένο και οι αναβαθμίσεις χρειάζονται πολύ χρόνο για να αποκτηθούν. Έτσι σταμάτησα να παίζω. Ούτε καν ένα ενημερωμένο όπλο ελεύθερου σκοπευτή δεν μπορεί να σταματήσει τους τιτάνες αρκετά γρήγορα λόγω της ρύθμισης δυσκολίας. Βασικά πληρώστε για να κερδίσετε στρατηγικές
Διασκεδαστική ιδέα, αλλά όλη η αναμονή και ο χρόνος που χρειάζεται για την αναβάθμιση είναι ενοχλητικός για το σύστημα ξεκλειδώματος κιβωτίου αισθάνομαι χάλια, το καταλαβαίνω ότι είναι ένας τρόπος να βγάλω χρήματα, αλλά με κόστος την ευχαρίστηση λόγω του συστήματος κουτιών Επίσης. γιατί οι μονάδες μου δεν πηγαίνουν σε κάθε κτίριο; Ποτέ δεν τους είπα να αποσπαστούν, πολύ ενοχλητικό, φτιάξτε το παιχνίδι σας
Μακάρι να μπορούσατε να λαμβάνετε xp πιο γρήγορα, απλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να φτάσετε σε αυτές τις υψηλές βαθμίδες, εύχομαι επίσης να μην αργούσαν τα κιβώτια να το ανοίξουν (3 ώρες) για ένα κιβώτιο κάθε φορά. Επίσης, δεν μου αρέσει το γεγονός ότι πρέπει να περιμένετε να κρυώσουν τα όπλα σε αντίθεση με την διαμορφωμένη έκδοση αυτού του παιχνιδιού. Προγραμματιστές θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε περιεχόμενο παιχνιδιών premium, όπως double xp ingame dlc και ένα μη ψυχαγωγικό dlc όπλων στο παιχνίδι, θα αγόραζα και τα δύο. Επίσης, σκεφτείτε να το φτιάξετε για να μπορούμε να ανοίγουμε 4 κιβώτια κάθε φορά αντί για 1
Εξαιρετικό παιχνίδι, τα χειριστήρια, τα όπλα και τα λάφυρα είναι όλα εξαιρετικά διασκεδαστικά. Το κομμάτι της άμυνας του πύργου είναι επίσης προσεγμένο. Μακάρι να μην υπήρχαν τόσα χρονόμετρα. Τα loot boxes από την καμπάνια χρειάζονται 2-3 ώρες για να ανοίξουν και τα γεγονότα όπως οι επιδρομές και οι άμυνες είναι 24 ώρες, επομένως κολλάω κυρίως περιμένοντας να μπορέσω να παίξω ξανά ενώ το οπλοστάσιο μου είναι γεμάτο κιβώτια. Το καλό είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρυσό για να επιταχύνετε το άνοιγμα του κιβωτίου, αλλά απαιτεί πολύ χρυσό για αυτά που αξίζουν τον χρόνο σας. Επίσης, οι αναβαθμίσεις των όπλων είναι κάπως αθώες.
τέλειο
The Archers 2: Stickman-Spiele Arcade kye
Αυτό είναι περίεργο για αναθεώρηση. Το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό. Μου αρέσει ο βασικός βρόχος του παιχνιδιού και η εξέλιξη ή τουλάχιστον αυτό που θα μπορούσα να ζήσω από αυτό. Μετά είναι τα κιβώτια. Αρκετά τυπικά κουτιά τυχαίας πτώσης. Βάλτε τα στο οπλοστάσιο και ξεκλειδώστε τα μέσα σε λίγα λεπτά έως ώρες. Δυστυχώς το οπλοστάσιο έχει μόνο 4 υποδοχές. Για μένα ήταν 2 αποστολές μέχρι να γεμίσει. Αφού νιώσετε σαν το παιχνίδι, τότε σας λέει να σταματήσετε να παίζετε μέχρι να ξεκλειδώσουν τα κιβώτια σας. Το οποίο πρέπει να κάνετε χειροκίνητα.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Aksi uuu
Καλό παιχνίδι αλλά γρήγορα χτύπησε έναν τοίχο πληρωμής. Πρέπει να αλέσετε χαμηλότερα επίπεδα εκατοντάδες φορές ή να πληρώσετε για να παίξετε. Όχι, ευχαριστώ Απεγκαταστάθηκε
Δεν είναι κακό για αυτό που είναι πολύ καλό παιχνίδι. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πολλά σεντούκια για να μπορέσεις να έχεις και όχι αρκετό χρυσό για να ανοίξεις. Δεν λαμβάνετε τόσο χρυσό για να συμβαδίσετε με την εκκαθάριση του στήθους από τους κουλοχέρηδες σας στο παιχνίδι. Επίσης χρειάζεται λίγος χρόνος για να ισοπεδωθεί με τις προμήθειες που δίνονται λόγω του υψηλού κόστους με μικρή απόδοση.
Είναι λίγο άχνα. Παίζετε το ίδιο παιχνίδι ξανά και ξανά προσπαθώντας να αποκτήσετε «επικά και θρυλικά» όπλα για να σκοτώσετε όλα τα ζόμπι και να κερδίσετε το παιχνίδι. 18 μήνες περίπου αν παίζετε καθημερινά. Αυτή είναι η εμπειρία μου, η δική σας μπορεί να διαφέρει αλλά όχι πολύ.
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, τα χειριστήρια είναι απλά και εύχρηστα και τα γραφικά δεν είναι ούτε άσχημα. Τα προβλήματά μου είναι όμως με τους μηχανικούς, κυρίως τα κιβώτια και το πώς μπορείς να κρατήσεις μόνο τέσσερα, δεν μπορώ να επιλέξω ποιο να πάρεις αν σου έχει απομείνει μία υποδοχή, και επίσης ποια όπλα δεν υπερθερμάνθηκαν τόσο εύκολα, μόλις ένα δευτερόλεπτο και κάτι παραπάνω και θα ήταν διασκεδαστικό.
Είναι αρπαγή χρημάτων. Όταν παίζετε πραγματικά είναι διασκεδαστικό. Στη συνέχεια, όμως, τρέχετε γρήγορα στο paywall που είναι ολόκληρο το σύστημα αναβάθμισης και ανοίγματος κιβωτίων. Αν δεν πληρώσετε, θα κάθεστε εκεί για ώρες για να έχετε μόνο μερικά λεπτά πραγματικού παιχνιδιού. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να σας προσελκύει και στη συνέχεια να σας κάνει να ενδώσετε και να πληρώσετε για να σημειώσετε κάποια πρόοδο και να απολαύσετε το πραγματικό παιχνίδι. Δεν χάνω τον χρόνο μου σε αυτό.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η οθόνη κουνιέται. Το παιχνίδι σιωπά συνεχώς. Παρακαλώ διορθώστε.
Μην με παρεξηγήσετε, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά το σύστημα των κιβωτίων είναι ΤΡΟΜΕΡΟ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο 1 διαφήμιση ανά κιβώτιο για να μειώσετε τον χρόνο αντί να παρακολουθείτε τις διαφημίσεις πίσω με την πλάτη για να ολοκληρώσετε το κλουβί. Επίσης, πρέπει να συνεχίσετε να επιστρέφετε για να ξεκινήσετε το χρονόμετρο σε ένα κλουβί αντί να ξεκινά μόνο του αφού τελειώσει.
Σούπερ Παιχνίδι
Τα όπλα δεν έχουν πραγματικά δύναμη. Θα ήθελα πολύ να δω ένα ζωντανό πλάσμα να επιβιώνει από ένα άμεσο χτύπημα από έναν Mike Mike 40. Το αρχικό ζόμπι έχει πολύ καλύτερες ιδιότητες ζημιάς και όπλων. Άλλα από αυτό το πολύ καλό παιχνίδι.
Παραδόξως διασκεδαστικό, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ποικιλία σε επίπεδο περιπέτειας. Συνολικά πολύ ωραίο παιχνίδι. Το λατρεύω!!!!
Είναι σαν την αποστολή AC-130 από την COD, εκτός από κάθε αποστολή. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει κάποια ποικιλία στους εχθρούς, αλλά περισσότεροι τύποι αποστολών θα έκαναν αυτό το παιχνίδι τέλειο.
διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά το όπλο χρειάζεται για πάντα για να αναβαθμιστεί. δεν μπορείτε να συμβαδίσετε με τα ζόμπι χωρίς αγοραστικές δυνάμεις. Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά θα ήθελα πολύ να αποκτήσω πιο ισχυρά όπλα για να σκοτώνω περισσότερα ζόμπι.
Διασκεδάστε για λίγο, αλλά χτυπάτε έναν τοίχο γύρω από το επίπεδο βάσης 4. Οι εχθροί γίνονται πάρα πολλοί και τα όπλα σας είναι πολύ αδύναμα. Είναι αμοιβή για να κερδίσεις τη ρύθμιση. Μπορείτε να αλέστε για να πάρετε αυτό που χρειάζεστε, αλλά είναι πολύ επαναλαμβανόμενο για να είναι διασκεδαστικό.
Αρκετά διασκεδαστικό. Εκτεταμένη αναβάθμιση για όπλα. Πολλά επίπεδα θα ήθελαν να δουν περισσότερα. Ωστόσο, οι πασσάλους είναι λίγο υπερβολικοί. Φαίνεται ότι δεν παθαίνουν μεγάλη ζημιά από πιτσιλίσματα. Η ανίχνευση επιτυχιών δεν είναι καλή για αυτούς. Πρέπει πραγματικά να τους χτυπήσεις απευθείας για να τους σκοτώσεις. Έτσι, όταν μαζεύονται σε 8 ή συν αριθμούς στις υψηλότερες βαθμίδες, ξοδεύετε περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να τους χτυπήσετε απευθείας και στη συνέχεια δουλεύετε μια σειρά γύρους. Τους κάνει ένα άγγιγμα πιο σκληρό από όσο θα έπρεπε.
Διασκεδαστικό παιχνίδι που παίζω καθημερινά, δεν μπορώ να σταματήσω. Τα μόνα παράπονα που έχω είναι ότι το επίπεδο των όπλων γίνεται λίγο ακριβό όσον αφορά τα υλικά όταν ξεπεράσετε το επίπεδο 20, οπότε για να επιτύχετε τους στόχους πρέπει να επαναλάβετε τα επίπεδα 30 έως 40 φορές και να πάρετε αρκετά υλικά για να ανεβάσετε επίπεδο και να κερδίσετε επίπεδα αργότερα. .
Ακόμα παίζει. Πέρασαν 3 ή και περισσότερα χρόνια. Ακόμα δεν το βαριέμαι. Ακόμη. Μπορούμε να κάνουμε κάτι με τα μπλε κουτιά. Η βάση μου έχει αναβαθμιστεί πλήρως εδώ και πολύ καιρό. Και δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω αυτούς τους πόρους. Μπορείτε να διευρύνετε τον βασικό χάρτη; Μας δίνετε περισσότερα εμπόδια; Περισσότερες άμυνες. Θα ήταν φοβερό να καθιερωθεί κάποια F. O. B.. Εμπρός βάσεις λειτουργίας.πάλι παίζοντας για χρόνια. Όλες μου οι άμυνες είναι στο μέγιστο. Μερικά περισσότερα εμπόδια και πύργοι θα ήταν υπέροχα. Δεν υπάρχει τίποτα για να ξοδέψετε προμήθειες